Åh, vad härligt det börjar bli nu med alla fina blommor som sticker upp och blad som börjar slå ut. Det är bara värmen som saknas, men den kommer säkert snart.

På Café Kronan är vi glada och förväntningsfulla över att återigen ha öppnat upp vår uteservering vid fint väder, att snart börja servera glass och att vi snart även kan förlänga – och utöka öppettiderna igen.

På vardagarna i maj är det öppet som vanligt – klockan 09.00 – 16.00 och vi har tyvärr, fortsatt stängt på helgerna fram till morsdagshelgen. På vardagarna serverar vi, precis som tidigare, varierade och supergoda dagens rätt samt rätter från vår á la carte (se menyn här på sidan)

Vi kommer att ha öppet på caféet Kristihimmelsfärdsdagen den 13/5 kl. 11.00-16.00 samt på fredagen den 14/5 kl. 11.00-16.00. Då är ni varmt välkomna att besöka oss för en smarrig fika, en god á la carte-lunch eller en härlig räksmörgås till exempel. Vi hoppas att vädret blir riktigt fint så att ni också kan sitta ute.

Från och med Morsdagshelgen den 29:e och 30:e maj så kommer vi att öppna på helger igen, mellan klockan 11.00 och 17.00. Men vi återkommer lite mer om pingst och morsdag i ett senare inlägg.

Varmt välkomna till Café Kronan i Lönsboda!