Hej! Nu är hösten här på riktigt. Nästa helg, den 4-5 november är det Allhelgonahelg och vi har öppet till 17.00 båda dagarna. Då får… Läs mer »

Hej på er! Just nu ligger sensommar-dimman tät utanför fönstret och man känner i luften att hösten inte är så långt borta. Sommaren var skön,… Läs mer »

Varmt välkomna till Café Kronan i sommar! Från och med midsommar så har vi öppet till klockan 17.00 varje dag. På vardagar öppnar vi klockan… Läs mer »

Varmt välkomna till juni månad och sommaren på Café Kronan i Lönsboda! Äntligen är sommaren här och vi kan njuta av vackert väder och allt… Läs mer »

Hej! Äntligen är våren och påsken här och med den förhoppningsvis också lite värme. På Café Kronan börjar vi att få vårkänslor och vi hoppas… Läs mer »

Oj, vad tiden springer iväg. På lördag är det redan julafton! På Café Kronan har vi öppet till och med torsdag och sedan tar vi… Läs mer »

Hej! Först ett varmt tack till er alla som besökte oss under Allhelgonahelgen och Fars dag. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att… Läs mer »