Hej på er alla!

Först vill vi rikta ett stort tack till alla våra gamla och nya kunder för denna underbara sommar! Tack först och främst till alla ni trogna Lönsboniter, utan er har vi svårt att finnas till…men det är också med stor glädje vi ser att så många andra hittar till oss, både ni som bor i närliggande samhällen och ni som turistar i området.

I sommar har vi även haft besök av personer från flera olika nationer som t ex Danmark, Norge, Tyskland, Nederländerna, Belgien, England och USA, det är alltid lika spännande!

Sommaren går nu mot sitt slut och kanske har nu årets sista riktigt varma dagar just passerat. Men visst är det så att vi nu går in i en väldigt behaglig period när det fortfarande är sköna temperatuer och mycket vackert i vår natur?! På Café Kronan ser vi tillbaka på en delvis varm och solig sommar och delvis en svalare och regnigare… men det är väl precis så som det brukar vara. Sommarbrunchen, våra luncher, glassar och goda fikor har varit populära inslag och många hittade även till vårt kvällsöppet på onsdagarna med á la carte-menyn.

Från och med imorgon tar sommartiderna dock slut hos oss och vi går tillbaka till de tider vi hade före sommaren, dvs. Vardagar: 9-17, Lör: 10.00-16.00 samt Sön: 11.00- 16.00. Vi har så smått börjat spåna på vad vi ska ha för roliga rätter, små evenemang och aktiviteter i höst, men mer om det tar vi när det blivit lite mer höst ute. Nu ska vi alla ta tillvara på de härliga dagar som ligger framför oss och vi får också försöka att inte låta jobbstressen ta över oss allt för mycket utan bibehålla lite sommarfeeling ett bra tag till….

Ha det så gott så länge och välkommen in till oss när ni vill! Ni vet väl att ni kan boka/köpa följande hos oss?:

Lokaler, mat och  personal för fester, möten och konferenser. Catering för t ex möten, fester och begravning. Beställning av smörgåstårtor och tårtor. Take away. Baristakaffe så som Café Latte, Cappuccino, Chai Latte etc. Massor av olika kakor och bakelser. Dagens lunch och fasta lunchalternativ, vegetariskt, sallader och pajer. På sommarhalvåret har vi även kulglass från SIA. I cafédelen har vi plats för ca. 60 personer och på uteserveringen har vi plats för ca. 20 st.

 

Vi ses!