Hej!

Nu är det redan midsommar. Vad fort tiden går!

På Café Kronan är det full rulle som vanligt, med mycket gäster och flera bokningar som bröllop, släktfester etc. Det är väldigt roligt.

Med sommarens ankomst kommer vi också att sälja en hel del somrigt… Vad sägs om Somlor (semlabulle med vaniljkräm, grädde och jordgubbar) kulglass i olika smaker, milkshake på onsdagskvällarna och sommarbrunch?

Vi börjar från början:

Imorgon är det dan före midsommarafton, öppettiderna är 09.00-17.00 och förutom dagens rätt som är Italiensk skaldjurssoppa med örtbröd och tomat-ruccolasallad, så har vi lite ”mini-midsommar” då man kan köpa en mindre midsommarbuffé med ägg, tre sorters sill etc. Kyldisken är full av goda kakor och bakelser samt våra populära Somlor.

På midsommarafton har vi stängt, för då tror vi att ni har lite annat för er, men på midsommardagen så öppnar vi igen kl. 10.00 – 16.00. Då serverar vi ”sommarbrunch” med lite somriga inslag. På söndag har vi öppet kl. 11.00 – 16.00 och då serveras det Schnizel med rostad potatis och bearnaisesås.

 

Från och med måndag i vecka 26 så startar vi med våra sommartider. De ser ut så här:

 

Mån, Tis, Tors, Fre har vi öppet kl. 09.00 – 18.00

Onsdagar: 09.00 – 20.00! På dagarna serverar vi dagens lunch som vanligt, men på kvällarna kommer vi att ha lite annat på menyn och vissa onsdagar grillar vi även utanför Kronan. Kvällsmenyn (från kl. 16.00) på onsdagar kommer att se ut så här: * Grillade revben med potatisgratäng, blandsallad och BBQ-sås. * Hamburgare i bröd med klyftpotatis, blandsallad och dippsås. * Blåmusslor kokta i vin och grädde, serveras med vitlöksbröd och dippsås. Dessa onsdagkvällar serverar vi också milkshake i olika smaker.

Lördagar och Söndagar har vi öppet kl. 10.00-18.00. Då har vi sommarbrunch på lördagarna och söndagsmiddag med efterrätt på söndagar.

 

Vi hoppas att detta ska passa er väl! Varmt välkomna!

 

Härmed vill vi på Café Kronan önska er en riktigt härlig midsommarhelg!