Kära kunder, vi vill härmed säga tusen tack för det gångna året och varmt välkomna till oss under 2016!

Vi kan blicka tillbaka på ett fantastiskt 2015! Ett år som för oss började först den 2 maj, när vi öppnade för första gången. Vi har lärt oss mycket under månaderna som gått och har njutit av att få träffa er, våra härliga kunder, nästan varje dag sedan dess. Vi började med tanken att det mest skulle vara fika och lättluncher på Café Kronan, men efterhand blev det en större och större efterfrågan på lagad mat, så därför har vi nu beslutat oss för att försöka ha flera olika rätter att välja på under en vecka. Vi kommer snart också att placera en ris och ros-låda nere på caféet där ni kan få tycka till om vår verksamhet och ev. ge förslag på hur vi kan utvecklas… Chans till fina priser kommer i samband med detta! Mer info. hittar ni snart på Facebook och Instagram. Håll utkik!

 

Ni känner väl till att man kan ha konferens för upp till 24 personer på vår övervåning? I ljusa lokaler, med projektor och fri tillgång till Wifi kan ni som företag, förening eller privatperson hyra vår övervåning, med eller utan mat/fika-paket. Kanske passar lokalen till en födelsedagsfest? Ni kan också använda vår övervåning, när den inte är bokad, för att sitta ostört och jobba eller plugga.

 

Det går också att boka nedervåningens caféavdeling + någon personal som företag eller privatperson. Men det måste i så fall ske före eller efter ordinarie öppettider. Det går också, i viss utsträckning, att beställa mat, tårta eller Smörgåstårta för avhämtning. Hör av er till oss med er förfrågan.

 

Vi ser fram emot ett nytt härligt år med Café Kronan!

 

/Personalen