Nu är den härliga sommaren här, även om det verkar som om solen får kämpa lite extra i år för att skapa varma, soliga sommardagar.

På Café Kronan i Lönsboda är det full rulle, mycket folk på caféet och nya rätter och bakverk som planeras. Vi har också tagit fram en reklambroschyr, så att informationen om vårt nya café kan spridas ännu bättre. Hjälp oss gärna att göra reklam!

De senaste två månaderna har varit fantastiska! Vi har träffat så många härliga människor. Man blir så glad när man hör hur människor åker omvägar för att komma till oss eller tar en liten busstur till Lönsboda bara för att få gå på Café Kronan. Underbart!

Ni vet väl om att Café Kronan även finns på Facebook och Instagram? Nyligen hade vi en tävling där man kunde vinna reproduktioner av den duktiga konstnärinnan Lina Gardelid. Vinnaren denna gång blev en glad tjej från Kristianstad! Håll utkik efter nya tävlingar på Facebook.

Vad kan ni äta och dricka hos oss då? Jo, till lunch serverar vi bakad potatis med olika röror, pajer, sallader och tacotallrik. Vi har också olika typer av kaffebröd, kakor och bakelser. Vissa av dem köper vi in, men flera av dem bakar vi själva. Är ni sugna på alternativa kaffesorter så som Latte, Cappuccino, Macciato, Chai Latte etc. så har vi det också.

När det är sommar så är det väl inget som är så gott som glass! Vi har flera sorters kulglass från Sia och massor av tillbehör.

Välkomna in!