Vilka dagar vi har haft sedan Valborgsmässohelgen för snart två veckor sedan. Vi började med Lina Gardelids visningsbutik på övervåningen den 30 april och den 1 maj och så mycket folk det kom… kön ringlade lång både uppe hos Lina och nere i caféet under båda dagarna! Flera kom till Café Kronan för första gången och det tycker vi var extra kul så klart.

Den 2 maj fyllde Café Kronan 1 år! Detta firade vi under hela veckan med en jubileumstallrik innehållande kallskuret samt massor av goda bakelser och kakor i kylarna. Kulmen på firandet blev sedan på lördagen då hela byn också firade Lönsbodadagen. Och vilket väder vi fick… klarblå himmel och över 20 grader varmt. Så härligt att se alla glada människor som kom till oss under dagen för att äta eller fika. Men några gånger under dagen fick ni kunder ha lite extra tålamod med mat som dröjde lite och en kortläsare som strejkade mitt i alltihop. Vi tackar så mycket för att ni hade överseende med detta trots att ni fick ordna med kontanter.

Vår kock Johan stod ute i solen och grillade för fulla ”tallrikar” hela lördagen och söndagen. Det var så uppskattat så det säkert blir fler grillkvällar den här sommaren. Tyvärr blev även Johan lite grillad, men det var tack och lov av solen, så det var bara att skydda sig lite bättre efter det.

Vi vill tacka er från botten av våra hjärtan för detta första år tillsammans och för ett härligt 1-årsfirande! Vi ser fram emot nästa år som nu inleds med en härlig sommar!

 

Vi ses!