Hej!

Vilken otroligt mysig tid vi har framför oss nu, med alla juleljus och värmande eldar. Det svåra är många gånger att försöka hålla balansen så att denna vackra tid inte blir fylld med allt för mycket stress… Det viktigaste är ju inte att allt blir perfekt utan att vi har tid för de människor som förgyller vårt liv. Kanske passar det att ta någon/några av dem på årets sista Lyxbrunch med juliga inslag, nu den 1:e och 2:a december mellan kl. 11.00-15.00, hos oss på Café Kronan? Pris 165:- per person. Barn under 12 år äter brunchen för 85:-/pers. Caféet stänger sedan kl. 16.00.

 

På Julskyltningssöndagen i Lönsboda, den 9 december, har vi på Café Kronan öppet från kl. 11.00- ca.18.00 Från och med klockan 14.00 uppträder musikelever från kommunala musikskolan med härlig julmusik. Under dagen serverar vi många av julens läckerheter och runt om på väggarna kan ni se de underbara tavlor som konstnär Lina Gardelid har gjort. De är alla till salu så kanske kan någon av dem lösa någons julklappsbekymmer? På Café Kronan har vi dessutom förmånen att sälja Linas tavlor för en fin rabatt.

Vi vill hälsa er vamt välkomna till oss under dessa speciella, julmysiga veckor som nu ligger framför oss. Vi har som vanligt öppet varje dag.

Personalen på Café Kronan