Hej alla våra fina kunder!

Igår införde Folkhälsomyndigheten nya regler för caféer och restauranger med start idag. Därför har vi på Café Kronan gjort följande förändringar:

 

Vi har numera färdigdukade bord med glas, servett och bestick.

Dricka får man antingen köpa till som vanligt eller så får man en karaff vid sitt bord.

Dagens rätt och salladen är för närvarande inte någon buffé utan läggs upp på tallrikar inne i köket. Det är generöst med mat på tallrikarna och man får gärna påfyllning.

All mat, smörgåsar och fika går att få som take away och det går även att hämta det förbeställda på lastbryggan och betala med Swish. Man ringer på ringklockan där och personalen kommer då ut med maten som tas direkt från köket.

Personalen som jobbar är symptomfria och bär hanskar. Det städas grundligt och handsprit finns tillgänglig även för kunder.

 

Vi ber alla, å det vänligaste, att absolut inte besöka oss ifall ni har förkylnings-/influensasymptom samt att hålla lämpligt avstånd till andra människor i och utanför caféet.

Avslutningsvis har vi i nuläget valt att stänga caféet på helgerna för en tid framåt. På vardagarna har vi öppet som vanligt mellan klockan 09.00-16.00.

Vi kommer att göra allt för att ni ska känna er trygga hos oss och hoppas att ni fortsatt vill handla av oss så att vår verksamhet kan finnas kvar även när denna speciella situation är över.

 

Varma hälsningar

Personalen på Café Kronan

(och glöm inte att våren är på väg)