Hej alla!

Åh, vad det är vackert utanför just nu! Solen skiner och löven gnistrar i hundratals färger från grönt, via gult och orange, till mörkaste rött. En tid då man kan känna lite vemod för att sommaren definitivt är slut, men också ett lugn då man tvingas dra ned något på farten, mörkret kommer snabbare på dagen och man vill helst sitta med en kopp thé eller varm choklad framför brasan.

På Café Kronan i Lönsboda kan vi blicka tillbaka på en fantastisk sommar! Tänk att så många turister hittade till oss trots att vi är så nya. Vi har haft full rulle, kan man säga. I september fick vi lite tid för återhämtning och planering inför hösten och vintern, men nu i oktober blev det full rulle igen när vi började med en högt uppskattad brunch på lördagarna. Konferenser och privata fester tickar nu in med lite mer fart. Vår ovanvåning passar verkligen till både och. För en vecka sedan hade vi ett 70-årskalas i konferensrummet där det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta. Det var mycket uppskattat av både födelsedagsbarn och gäster.

Vad händer i höst då? Jo, den stora nyheten är att vi startar med SÖNDAGSÖPPET från och med Fars dag den 8 november. Det hoppas vi ska uppskattas mycket! Det har varit en stor efterfrågan på det sedan start, men först nu har vi lyckats med att få till det. Den söndagen är ni också varmt välkomna hit att fira, kanske just Fars dag. Vi serverar då våra otroligt goda smörgåstårtor i bitar för 75:- inkl. dryck och kaffe.

Från och med helgen den 1:a advent så drar vi igång med Julbrunch istället för den ordinarie brunchen mellan klockan 10.00 och 14.00. På söndagarna och måndagarna serverar vi också Jultallrikar med varm och kall mat från klockan 11.00. Priset för en jultallrik är 145:-/person och barn upp till 12 år äter för 10kr x deras ålder.

Varmt välkomna in till oss och mys i höst och vinter! Från och med den 1 november så tänder vi också vår lilla brasa i Chesterfieldhörnan.